top of page

Ambassadør Levi feirer 60

Velets ambassadør gjennom flere år fyller 60 femtende mai i år. Vi setter stor pris på hans støtte og ønsker at flest mulig vil delta i feiringen.


Foto med tillatelse av Levi Henriksen


Levi Henriksen er viden kjent for sitt forfatterskap. Mange av hans tekster hentes fra Kongsvinger, og mer presist innen Vennersberg skolekrets.


Velforeningen er derfor stolt over å ha ham som vår ambassadør. Som Levi skriver; "-Jeg har bodd hele livet i Kongsvinger kommune, og som forfatter og musiker har jeg bestandig funnet alt jeg trenger til mine historier i denne byen og omegn".


Hvordan delta i feiringen?

Vi gleder oss vilt til den 15. mai i år. Levi Henriksen & Babylon Badlands spiller på rådhusteatret, backet opp av ikke mindre enn 25 strykere under ledelse av Atle Sponberg.


Det blir sanger fra bandets alle fire plater, og det hele blir bundet sammen - dvs det begynner og slutter - med en monolog om Innlandet som Levi har skrevet, derav tittelen "Vårt Innlandet". I forbindelse med dagen vil også Anno Museum arrangere en byvandring i mine litterære fotspor, og min skrivehule oppe på Gyldenborg vil være åpen. Bandet håper og se mange av dere på denne onsdagen. Keep on rocking in the free world. PS Del gjerne.

Comentários


bottom of page