top of page

Dette skjer på Vennersberg

I disse dager deler vi ut en brosjyre til deg som bor i Vennersberg skolekrets. Hovedtema er poesiprosjektene vi jobber med. I tillegg har vi fått inn gode gjesteskribenter.Godt støttet av kulturmidler fra kommunen, velvillige annonsører og ikke minst mange dugandstimer har vi fått i stand en informativ brosjyre til deg som bor i Vennersberg skolekrets.


Vennersberg midt i Verden

I dette, som vi håper er den første av mange brosjyrer fra velet, har vi fokusert på poesi. Velet har fått støtte fra kommunen til et forprosjekt omkring utvikling av poesipark på Vennersberg. I tillegg har vi fått støtte fra Amedia/Glåmdalen.


I samarbeid med skole, FAU, bibliotek og Kobbl er det opprettet en arbeidsgruppe for å få poesi ut i landskapet, der du ferdes, der du bor.


Og hvorfor ikke? Som Levi Henriksen skriver i støtte til prosjektet; "Kongsvinger ligger like midt i verden som Paris, Venezia eller Hamar, og jeg har stor tro på at en poesipark på Vennersberg kan være begynnelsen på at vi - som bor i denne byen - forstår at vi har veldig mye å være stolte av, og at denne stoltheten vil smitte over på de som besøker byen."


Vi trenger deg

Om du er leder av en frivillig forening, en bedrift, et borettslag, eller bare herre over deg selv? Vi trenger deg og dine idéer, kompetanse eller støtte. Stort eller smått, til sammen kan vi få det til. Svinge en hammer, dele ut brosjyrer, skrive en tekst til ettertanke, eller ta et bilde som skaper identitet.


Det finnes knapt grenser for hva du kan bidra med. Så langt har vi fått støtte fra mange, men vi trenger flere kloke hoder og kyndige hender. Meld deg gjerne som frivillig til velet på epost til post@velavel.net, eller still spørsmål om hvordan du kan bidra, så tar vi kontakt.


Har du ikke fått brosjyren? Brosjyren blir delt ut via skole, nærbutikker, borettslag og på biblioteket. Vi hadde desverre ikke budsjett og distribusjonsapparat til å nå alle i papirform. Men du kan laste ned brosjyren her.

brosjyre_original_minst_2021-12-05
.pdf
Last ned PDF • 1.05MBComments


bottom of page