top of page

Dette skjer på Vennersberg

Nå deler vi ut en ny brosjyre til deg som bor i Vennersberg skolekrets. Tema er bl.a. åpent politisk møte, Vennersbergs historie siste 50 år,, poesilandskap, bokskap og mye mer.


Med støtte fra Joker på Vennersberg og KOBBL, samt mye egeninnsats, har vi fått til en ny brosjyre for deg i Vennerssberg og omegn. Brosjyren er lenket opp nederst i artikkelen. En spesiell takk går til Historielaget og FAU Vennersberg for bidrag.


Vår bydel og landskapet


Førstkommende lørdag blir det åpent politisk møte om utvikling av bydelen vår på Vennersberg grendehus. De fleste partiene stiller med en representant i et panel. Vi håper du som leser også kommer, med gode idéer og spørsmål til våre folkevalgte.


Poesiprosjektet fortsetter i ny drakt. "Poesiparken" som begrep ønsket prosjektet i Larvik å resereve til eget bruk. Vi har derfor valgt å gå videre med begrepet "Poesilandskap", noe vi synes passer oss bedre; et samfunn i og nær grønn natur, symbolisert ved bikube og grønn baggrunn i logo.


Vi trenger deg


Om du er leder av en frivillig forening, en bedrift, et borettslag, eller bare herre over deg selv? Vi trenger deg og dine idéer, kompetanse eller støtte. Stort eller smått, til sammen kan vi få det til. Svinge en hammer, dele ut brosjyrer, skrive en tekst til ettertanke, eller ta et bilde som skaper identitet.


Det finnes knapt grenser for hva du kan bidra med. Så langt har vi fått støtte fra mange, men vi trenger flere kloke hoder og kyndige hender. Meld deg gjerne som frivillig til velet på epost til post@velavel.net, eller still spørsmål om hvordan du kan bidra, så tar vi kontakt.


Har du ikke fått brosjyren?

Brosjyren blir delt ut via skole, nærbutikker, borettslag og på biblioteket. Vi hadde desverre ikke budsjett og distribusjonsapparat til å nå alle i papirform. Men du kan laste ned brosjyren her.


brosjyre_2022-08
.pdf
Last ned PDF • 2.25MB

Comments


bottom of page