top of page

Stem med føttene

Velet arrangerer åpen politisk debatt om utvikling av Vennersberg skolekrets. Rundt et dusin lokalpolitikere fra åtte partier kommer - gjør du?


Vennersberg og Langerudberget vel er partipolitisk uavhengig, men vi ønsker politisk debatt om utvikling av bydelen Vennersberg.


Hvor blir det av satsingen på Vennersberg?

Det har vært mange meninger om og planer for bydelen Vennersberg, men når blir de realisert?


Alpinbakke i Skoleberget, opprusting av løkker, bedre trafikksikkerhet rundt Vennersberg skole, ishockeyrink og bro ved Nor. Planene har vært mange og de har en ting til felles, det blir med planene.


Et kvelende byråkrati?

La folket bestemme! En ny rapport viser at forholdet mellom kommuneadministrasjon og innbyggere varierer veldig. Er Kongsvinger kommunes administrasjon et mangehodet troll, som snegler avgårde, eller en administrasjon som legger til rette med enkle og rettferdige rutiner og avtaler for de frivillige som ønsker å bidra? Tall fra anleggregisteret de siste 20 år viser at satsingen på kultur, fritid og idrett er skjevt fordelt i Kongsvinger kommune.


Stem med føttene

Søk opp artikkelen under FaceBook-gruppen Vennersberg og Langerudberget vel, og meld deg på i kommentarfeltet (Alle er velkomne i gruppen). Eventuelt send epost til post@velavel.net.


Møtet foregår lørdag 20. august fra 16 til 18 og har følgende punkter:

  • Innledning ved velet

  • Panel med politikere

  • Benstrek og mingling

  • Åpen debatt

Vel møt hilsen velet som vil vel, Vennersberg og Langerudberget vel.Comments


bottom of page