top of page

Tøft kurs med Tove


F.v.: Andrea Tidemansen, Bjørg Holand, Runa Sødtvedt, Tove Noer (lærer) og Vilni Bloch.


Helgen 19-20 august ble det holdt kurs i maling med akryl. Det ble to intense og lærerike dager, med godt spenn i bruk av ulike teknikker og redskap.


Foruten akryl og blekk ble det brukt pensler, kullstift, lim, tusj, servietter, snusbokser og nal. Alt er lov når man skal leke seg med form, farge, struktur og tekstur.


Frister til gjentagelse

-Dette må vi gjøre igjen, kom det fra både lærer og elever. Velet vil sjekke ut mulighetene for å arrangere månedlige malekvelder og gjenta kurset.


- En veldig hyggelig helg med dyktige og ivrige medmalere, smiler Tove.


Soloutstillingen, terapi og glede

For de som har blitt nysgjerrige på Tove Noers verker, har hun soloutstilling på Holmgård kunst- og kulturhjem, Vestre Solørveg 1334, 2260 Kirkenær:

Lørdag 9. september kl 12-18

Søndag 10. september kl 14-19

Gratis inngang.


- Hele denne vidunderlige malereisen lar seg best beskrive med å være underveis. Føler absolutt at jeg har noe som jeg kan kalle “min stil”, samtidig som jeg føler at veien blir til mens jeg maler. Elsker å blande media, som akryl, poscapenner, akvarell, collage osv. Liker også veldig godt å male lag på lag, slik at det blir struktur i bildene. Maling er for meg terapi, improvisering, lek og glede, gjerne med mye farger, forteller Tove Noer


Comments


bottom of page