top of page

Født for tidlig - hvordan følge opp i barnehage og på skole?

Alle vet sin fødselsdato, men når var egentlig termindato? Hvordan påvirker for tidlig fødsel utsiktene senere i livet? Hva bør foreldre, barnehage og skole være oppmerksomme på?Stadig flere for tidlig fødte overlever. Utsiktene for for tidlig fødte blir også stadig bedre. Men hva bør man som forelder, besteforelder, eller ansatt i barnehage, skole eller helsevesen være oppmerksom på? Foredrag på Vennersberg grendhus Som del av aktiviteter på Vennersberg grendehus lørdag 20. august blir det gitt en presentasjon om utfordringer som kan følge med for tidlig fødte.


Foredragholder er Vilni Verner Holst Bloch, styremedlem i Prematurforeningen siden 2010, og nasjonal kontakt overfor European Foundation for the Care of Newborn Infants (EFCNI).


Alle er velkomne til foredrag lørdag 20 august på Vennersberg grendehus. Foredrag starter klokka 14 med mulighet for spørsmål underveis.


Gode kontakter lokalt og nasjonalt

Prematurforeningen er en nasjonal forening med lokaler på Kongsvinger. Foreningen har egen nettside med mye god informasjon overfor både forelder, barnehager, skoler, helsepersonell og de som selv er født for tidlig. For mer informasjon se 'Prematurforeningen.


Illustrasjon er hentet fra Tvillinforeldreforeningen. Mange tvillinger er født for tidlig, og Tvillingforeldreforeningen har satt opp en rekke fagkurs i høst: Påmelding kurs og aktiviteter (tvilling.no).

Comments


bottom of page