top of page

Picasso til Vennersberg?

Picasso kommer nok ikke til Vennersberg. Men nå har du muligheten til å foreslå hva slags kunst som skal utplasseres i bydelen.


Vennersberg og Langerudberget vel har satt i gang et forprosjekt for å få kunstinstallasjoner på Vennersberg. Idéen er hentet fra Larvik, hvor poesiparken har blitt et stort og mangeårig prosjekt. Paradoksalt nok sa Larvik nei takk til en større installasjon av Picasso på tidlig 70-tall.


Nå har du imidlertid mulighet for å si ditt om hva slags kunstinstallasjoner om bør være på Vennersberg. Kongsvinger kommune har støttet et forprosjekt for etablering av poesipark på Vennersberg, der velet samarbeider med FAU og rektor ved Vennersberg skole, i råd fra KOBBL og Kongsvinger kommune.


Parallelt med dette har velet fått støtte fra Amedia for å utplassere kunst på Vennersberg. Nå trenger vi dine gode ideer til hva dette kan være. Kanskje ikke en Picasso, men gjerne kunst med lokal vri eller laget av lokale kunstnere.


Hva slags kunst vil være med på å skape identitetsfølelse og lokal stolthet på Vennersberg? Kan dagens demografiske blanding skape inspirasjon, eller kan den hentes fra bosettinger 5-6 000 år tilbake?


Styret i velet vil ta imot alle innspill på sosiale medier, eller på epost til post@velavel.net.


Comentários


bottom of page