top of page

Vennersberg fotokonkurranse

Velet arrangerer fotokonkrranse for å fange stedets identitet. Bli med via FaceBook og epost til Vennersberg og Langerudberget vel. Konkurransen starter 3. august og varer til 31. august.Glad i å ta bilder? Lyst til å støtte en god sak? Vennersberg og Langerudberget vel trenger bilder som gir uttrykk for lokal identitet.


Velet ønsker bilder som kan brukes i våre brosjyrer, prosjekt poesilanskap, informasjonstavler med mer. Bildene bør avspeile stedets identitet, utover det er det fritt fram i motivvalg og fototeknikker; svart/hvitt, farger, makro/tele, collage, fotokunst. Kun fantasien setter grenser.


Arrangement på FaceBook

Det er publisert et nettarrangement kalt "Fotokonkurranse - Vennersberg". Her kan bilder publiseres for Legg ut bilder under dette arrangementet, og bli med å kjempe om tre lokale gavekort av 1 000,- , 2 000,- og 3 000,-.


Velet ønsker imidlertid å kunne bruke bildene i sine brosjyrer og på nett mot at fotograf refereres og at eventuelle avbildede personer har gitt samtykke til publisering. Vinnere annonseres på velets sider 15. september.


Ved en inkurie ble det publisert to helt likelydende arrangement på FaceBook. Følg lenken i denne artikkelen for å komme til rette nettarangement.


Comments


bottom of page