top of page

Vennersberg fotovinnere 2022

Tre blide fotovinnere ble samlet utenfor Vennersberg grendehus. Vinnerne forteller om glede med å ta bilder i et flott nærmiljø. Grenseland fotoklubb får skryt.


Foto (Vilni Verner Holst Bloch): Tre glade fotovinnere, f.v. Nina Andersen, Lene Wettergren og Arve Strand.

Vennersberg og Langerudberget vel har arrangert fotokonkurranse som ledd i konsept Poesilandskap. Målet med konkurransen var å fange bilder som avspeiler stedets identitet.

En glad fototrio ble samlet foran Vennersberg grendehus for utdeling av diplom og premier. Alle hadde valgt bilder fra nærområdet.Foto (Arve Strand): Himmeldramatikk ved Skinntrytesvingen.

Arve Strand stakk av med førstepremien, med et dramatisk bilde av vegen etter Skinntrytesvingen. – Jeg har alltid et kamera liggende i bilen, sier Strand. Han viser ivrig makrobilder tatt i nærheten, og forteller om planer for å redigere bildene senere.Foto (Nina Andersen): Mange goder og oppdagelser i nærområdet.


Nina Andersen fikk en flott andrepremie, med en god kollasj av nærbilder i naturen rundt «Rastaalpene». I kollasjen har hun fått med seg gode og skarpe bilder av både hoggorm og hvitveis. Andersen forteller at hun tar mye bilder, mest av natur og familie, og at hun bruker mobilapper for redigering.Foto (Lene Wettergren): Vinterglede i akebakken.


Lene Wettergren ble tildelt en fortjent tredjeplass, med et velkomponert vinterbilde. Bildet viser aking i bakken opp mot vanntårnet. – Her leker vi oss mye, tar beina fatt opp og aker ned sier Wettergren med et smil. – Mye moro for alle aldre.


Skryt og lokal støtte

Arve forteller med glede om Grenseland fotoklubb, om møter, aktiviteter og foredrag. De er en trivelig gjeng som møtes en gang i måneden for å dele felles fotointeresse og gi inspirasjon.


Velforeningen støtter gjerne lokale aktiviteter og minner om at man kan søke foreningen om støtte. Fotopremiene for 1-3. plass, er Kongsvinger gavekort på hhv 3, 2 og 1 tusen kroner.


Comments


bottom of page