top of page

Vi trenger din hjelp!

FAU Vennersberg skole i samarbeid med Vennersberget og Langerudberget vel skal sette opp en gapahuk til gode for alle som ferdes i «Rastaalpene». Nå trenger vi din hjelp.


[Linda Rødland, leder av FAU ved Vennersberg skole]

Nå trenger vi muskler og innsatsvilje, sier Linda Rødland, leder av FAU ved Vennersberg skole. Initiativet fra FAU får støtte fra Vennersberg og Langerudberget vel, Sparebankstiftelsen, ByggMax og Rasta vel.

Plassering er avtalt med velvillig grunneier ovenfor snuplassen i Schøningengvegen på Vennersberg, og gapahuken vil hentes i deler fra Kongsvinger fengsel.

Vi har en plan

Nå er planen å få satt opp gapahuken i løpet av tre dugnadskvelder, sier Linda videre. Vi har satt opp torsdag klokka 17 i uke 37, 38 og 39 for å fullføre prosjektet. Første torsdag skal det sjaues grus for fundamentering, andre torsdag blir det å få på plass en platting, og til sist å få opp og satt sammen elementene.

Alle kan bidra med noe

I tillegg til sjauing, blir det snekring og bollebaking. Uten mat og drikke duger heltene ikke. Er du godhjertet er det bare å ta kontakt med Linda Rødland i FAU og stille seg på dugnadslisten.


Send SMS til 930 55 290.

Commentaires


bottom of page