top of page

Vil du bidra til bydelen?

Vennersberg og Langerudberget vel inviterer til åpent årsmøte på Vennersberg grendehus 28 februar klokka 18. Alle er velkommen.


Velet i løpet av få år fått til mye. Vi har satt ut kjærlighetsbenker, humlehoteller, poesitavler, arrangert malekurs, sommeravslutninger, arrangert åpne møter med beboere og lokalpolitikere, svart på kommunale høringer, gitt innspill til kommunale planer, samarbeidet med FAU Vennersberg skole om gapahuk, bare for å nevne noe.


Dette er bare for å nevne noe av det vi har gjort. Planene er imidlertid flere og større. I løpet av sommerhalvåret 2024 vil vi merke stier og løyper i "Rastaalpene" og sette opp en større gapahuk nedenfor St Clara. Velet takker private grunneiere for positiv innstilling til merking av stier og løyper, og kommunen for tillatelse til å oppføre en gapahuk på kommunal grunn.


Alle skal med!

Valgkommitéen i velet jobber med å få flere inn i styret. Velet har 7 borettslag som kollektivt har meldt inn sine beboere som medlemmer mot en symbolsk kontingent. Kun medlemmer har stemmerett på årsmøtet, men alle kan møte opp og er valgbare.


Ønsker du å bidra i styret, har forslag til nye styremedlemmer, nye idéer om hva velet bør jobbe med eller annet? Send en epost til post@velavel.net


Comments


bottom of page